20.000 forint feletti rendelés esetén ingyenesen szállítunk Magyarország területén.

Ajándékutalvány 5.000 forint értékben - (online is kérhető)

  

Néha jobb rábízni a döntést szeretteinkre, barátainkra.
Sokszor keresnek meg a vásárlóim azzal, hogy állítsak össze ajándékcsomagot, azonban nagyon kevés esetben biztos a dolgában az ajándékozó. "Vajon megfelelő lesz-e az illat", vagy "melyik krém lenne jó a bőrének", esetleg "tudom, hogy a múltkor már vett valamit tőled, nem szeretnék pont olyat adni neki". Néha még a közvetlen családtagoknak sem könnyű vásárolni. Hát döntsön Ő! Ezzel az ajándékutalvánnyal a választott összeg erejéig Te állod a vásárlást, azonban a felfedezés örömét meghagyod neki.

Nincs raktáron
5 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek

Praktikus ajándék akár online formátumban is.

Online kiküldött utalvány esetén készpénzes fizetés és utánvét nem választható.

Ezt az utalványt kizárólag a webáruházunkban váltható be, bármely natúrkozmetikum vagy kiegészítő vásárlásakor. Az utalvány egyszeri vásárlás alkalmával használható fel.
A végösszegből az utalvány értékének megfelelő összegű kedvezmény kerül jóváírásra. Az utalvány összege teljes egészében levonódik a végösszegből. Az utalvány összegénél kevesebb végösszeg esetén a fizetendő összeg 0 Ft, azaz nulla forint, a fennmaradó kedvezmény felhasználása nem lehetséges.

Az utalvány pénzre nem váltható, azonban átruházható. Beváltható a vásárlás hónapját követő 24 hónapban.

Erre a termékre kedvezmény nem váltható be.

Adatok
Cikkszám
802
Online utalvány kézbesítése

Az online utalványok minden esetben egyedileg készülnek el, így a kézbesítése a vevő e-mail címére 24 órán belül történik. Amennyiben nem érkezett meg 24 óra elteltével, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@artnatura.hu e-mail címen!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek