20.000 forint feletti rendelés esetén ingyenesen szállítunk Magyarország területén.

ARTNATURA BLOG

HELLÓ természet

Évi
2019.03.20 17:55
HELLÓ természet

Gondolom, az, hogy az oldalamat böngészed, azért van, mert újdonságokat keresel, esetleg eljutottál arra a pontra, hogy a tested ápolásában is a természet adta kozmetikumok felé fordulsz. Ez jó hír számomra, de meggyőződésem, hogy Te is csak nyerhetsz vele.

A termékfejlesztések során kutatom az új alapanyagokat, és több, mint egy év távlatából is képes vagyok rácsodálkozni, hogy milyen tökéletesen kitalálta a természet mindazt, amit mi hosszú évtizedeken keresztül szintetikus anyagokkal próbáltunk megoldani. A lényeg az arány és a kombináció.

ArtNatura termékeimben odafigyelek az összetevők hatékonyságán túl a lelkedre is, amelyről ma már köztudott, hogy “hallgat” az illatokra. Így a natúr szappanjaim, krémjeim, ajakbalzsamjaim használatával nem csak a testedre, de a lelkedre is figyelsz. Egy reggeli zuhanyzás során belélegzett illóolajok feltöltenek energiával, vagy az esti fürdésnél akár meg is nyugtatnak egy rohanó nap után.

Mi nők alapból nyitottabbak vagyunk a témát illetően és az ilyen jellegű bevásárlások nagy részét is mi végezzük. Ezért főleg abból tapasztalom, hogy másoknál miként működik a natúr termékek felé fordulás, amikor női vevőim beszámolnak a pasijuk/férjük öröméről, amikor felfedeznek maguknak otthon egy-egy szappant vagy krémet a termékeim közül.

Bátran próbálj ki bármit a kínálatomból, biztos lehetsz benne, hogy a tudásom szerinti legjobbat adom! Fordulj a természet felé, az mindig csak jó lehet!